Jun 30, 2010

Imaginasi Terlebih lebih

macam2 game aku main mase cuti sem ni.
memasak, bertani, berpulau, berboling, berhutan.
semua pon serba boleh, di alam realiti bagaimana pula? haha

1) Farmville






Cafe World : 




Frontierville :



Treasure Island :




Night Club City :




Fashion World : 



nak pegi klinik, demam game. haha

Jun 24, 2010

seratus!

tahniah kepada diri sendiri kerana telah mendapat seratus followers!
har har har :D
terima kasih kerana m'follow saya! sob sob



saje letak gambar, padahal korang bole tengok sendiri kat sidebar :P
ok babai~ :)

Jun 20, 2010

Email Si Kecil Untuk Bapanya

Assalamualaikum Ayah, malam semalam Umar mimpi Ayah.
Umar rindu Ayah kot, Umar ngigau2 sambil lompat katil.
pastu Umar tido balik, haha kelakar tak anak Ayah ni?


Pagi tadi bangun, Umar sedar hari ni HARI BAPA!
'hehehehe', gelak Umar ni menandakan Umar ada plan jahat, HAHA!
Mama buat muka pelik, Umar tros diam. hehe


Umar panggil Mama suro duduk depan laptop dan on.
Mama Mama, pegi kat Words, pastu taip "UMAR SAYANG AYAH" 1 copy dan 1 copy agi "AYAH..HAPPY FATHER'S DAY... =)" pastu print~ yeyey! misi semakin berjaya!
agi sekali Mama buat muka pelik, haha. biala Mama tu.


pastu Umar buli Ucu dgn Umi suro diorang amekkan gamba Umar.
hasilnya tak berapa sangat, sebab Umar suka gerak-gerak, lari-lari kalau depan camera.
terpaksa Mama, Ucu dengan Umi control perlakuan Umar.
nape tah? alergi kot, nanti Umar pegi Klinik nak check. :P


ni lah hasilnya sesi photography tu, harap-harap Ayah suka eh! :)











pastu Umar melayangkan coretan ini melalui email.
I Love You Ayah :)


**ok sekarang pelat balik lah. Opah,nak cucu! (Opah, nak susu)

Jun 19, 2010

Origami Kelakar PART 1

mmg creative org yg buat origami ni.
lagi creative aku yang curi gambar origami ni kan? haha


meh senaman bibir, kasi gegar bibir. brrrr!


(1) macam pahlawan melayu :

(2) macam pensil :

 (3) hiphop style, hehe :

 (4) banggali mari :

 (5) serban besar :

(6) tudung untuk ke sawah :

 (7) songkok gaya PRamlee :

(8) topi koboi, yihaa :

(9) topi baldi :

(10) koboi bertopi batik :

(11) ade badan pulak : 

 (12) paling kacak, hehe :

NANTIKAN PART II - penat nak letak caption tiap satu. haha! c ya :)

Jun 10, 2010

budak kecil dibuli

macam penguin kan? haha.
semangat pakai jacket unikl :)
video

Jun 7, 2010

model telekung for kids.

bapak mana tak bangga anak baru setahun jagung dah jadi model? haha.
alhamdulillah Qaisara Raihanah. atok dan opah bangga sangat-sangat!


credit to : Reza Hafize dan Raja Rafiza.

Jun 5, 2010

kami costumer.

insyaAllah, anyah abg apis dan umar nak beli rumah ni.
tingkat 13, langat jaya condominium :)

mari survey rumah contoh :