Jan 3, 2011

cubaan menjadi Hana Tajima

korang kenal ke tak nama yang aku dok mention kat title tu?
alaa, Hana Tajima. pengasas Maysaa London tu!

ok ni Hana Tajima ORIGINAL PUNYA!

ok ni dah tampak jelas TAK ORIGINAL! haha
dengan usaha tangga kejayaan, aku berjaya juga.
hahahaha! memang tak bole bla.

ni Hana Tajima versi bibik punyaaaa, haha!

15 comments:

Adibah Sharudin said...

nak menry jugak la lpas nih.. hehe

man yusoef said...

owh kesian hana tajima ku..hehe

nazihahisa said...

heheh mesti tgh bosan kan ni..:p apa lata join contest saya. hadiah cash money tau. hihi senang je. sikit org join lagi ada peluang nk menang

rafiqa said...

adibah : nerai lah nerai! haha

man : eh, i ke? hahaha

rafiqa said...

nazihahisa : insyaAllah kalo rajin jari ni, hehe !:)

syazwanshahdan said...

lol.. haha.. lepas ni, suruh ucu dengan alang buat hana tajima jugak.. tgk versi ape pulak yg kluar.. hahahaha

miss fatihah said...

haha hana tajima tu mmg lawa kn :)

rafiqa said...

acik : haha, dorg buat mmg jadi mcm2 versi jadinya! :P

rafiqa said...

miss fatihah : yup, sangat lawa! jelesss :P

TiMmiE said...

haha..lawak la kamu ^^

rafiqa said...

timmie, hehe! maceh ckp kite lawak :P

mizah Arshad said...

evening rafiqa tajima :)

rafiqa said...

haha, good night mizah tajimah :P

Noraqeelah Nazari said...

hahahahahahahhahahahahahah!!!!!!!!!!!!

rafiqa said...

maceh gelak kan :P