Jan 4, 2011

uniknya logo logo GOOGLE!

korang korang pernah tengok tak GOOGLE bertukar2 theme?
mesti pernah, belum buta lagi kan korang korang? hehe JK JK!
ni antara yang menarik, yang lain boleh tengok kat sini http://www.google.com/logos/

ni sempena Australia kot. tapi yang comel tu sebab ade KOALA, hehe!

ni cookies! rase nak makan perkataan GOOGLE tu !

ni theme DORAEMON! gila comel :)

Alien merenung bumi, hehe

ICE tu~ sejuk GOOGLE dok berendam, haha!

ni pulak sempena EARTH's DAY

haha, ni comel! sempena Albert Einstein punya Birthday!

lukisan tangan melukis lukisan, puitis tak bahasa aku? haha
 

ni pon comel gak, sempena GRANDPARENT's DAY !

ni CHINESE NEW YEAR punya. pasti tahun BABI!

GOOGLE PACMAN, ni paling best sekali! boleh main pacman!
tak percaya, boleh pergi main sendiri, CLICK GAMBAR!

2 comments:

aisya arifin said...

ouh yang lawaaa sekali ialah cookies :) !

rafiqa said...

a'ah, cantek kan? rase nak jadi kan header je :P