Feb 24, 2009

skandal? jeng jeng jeng! ;D

al-kisah..
pd mlm 21 feb 09..
keboringan melanda diriku.

lalu aku usha2 la nombor2 di contacts ku.
aku m'cari mgse utk b'msj.haha!
kemudian t'nmpk nama 'ckg khairi'!

dgn tdk sgje aku t'igt aku tdk pulg kan cd kat die agi.
cd aerobik die yg aku pinjam thun lps.haha! kasihan..

aku pon brni kan diri msj die.
ayat bohong nih.haha!
"salam ckg khairi, td sy kms2 bilik, t'nmpk cd aerobik ckg, sy lupe pulg kan loh"

die rply!!yes yes yes.haha!
"oh, patut la ckg cari xde, kat awk upe nye"

di pndk kan cte, esok nye die ajak jmpe sbb nak amek cd die tuh.
huyeh!!! korg mst pelek npe aku sgt xcted nak jmpe die.haha!
kerana....ckg tu ensem loh.kui4! :p

22 feb 2009, lebey kurg 6 ptg.
kami plan jmpe kat food court.

ckg x knl aku pon.
aku ler yg kne g kat die.yihaa!
pstu ktowg lepak jap. (ckg khairi, aku, nab & maymie)
borak borak borak..
seronot taw!haha

mkin ensem lak aku tgk ;D
ihiks! (gelak gedik)

ok la, itu aje.
jgn gosip2 taw.
ne thu die da ade tunang ke..
kan aku nnt akn di gelar perampas.!haha

tujuan nak jmpe die tu nak pulg kan cd je.
xde niat yg laen.ok!hehe..

ni gmba die,bagi sesapa yg x kenai die.
yg baju biru itu taw! :)
(ni gmba lame, time ari guru tahun lepas)
:)

4 comments:

atika said...

wah2. warna2 gmbr die gn ckgu tu je kan
hahah.
bgos2.
hee :)

excited kot minah ni msg aku.
kate jmp ckgu KACAK :D
haha ;p

Sakinah said...

haha! cikgu tu gatal ar.. ada ke nak tutup pintu masa org nak amik barang kat dalam stor sukan

rafiqa said...

sakinah.
tu mksd nye ckg tu normal sbg lelaki.
(gatal = normal)
ahahaha. ;D

ida said...

haha gatal cek kak ni haha