Dec 10, 2009

Suamiku gay?!

apakah perasaan anda jika berada di dalam situasi tersebut?

A. terkejut lalu menikam suami anda dgn penyapu lidi.
B. mulut ternganga sehingga lidah terlipat lipat beberapa kali.
C. pergi ke balkoni rumah (jika ada) lalu mengacah acah utk bunuh diri.
D. periksa tekanan darah di klinik berdekatan.
E. menjerit sambil mencabut-cabut rumput di taman.
F. lain lain jawapan.

eceli tadi aku tgk WHI (Wanita Hari Ini)
topik nye itu lah, haa, yang itulah topik nye. haa..
takot nak sebot plak, haha!

tula saje nak buat soalan tanpa skema jawapan di sini. :p
jawap atau tidak, terserah kamu :)

ciao!

14 comments:

iszee ツ said...

ya, suami mu gay! hahaha ;D

psychopath said...

xpe. gay je. x disentuh perempuan len..

rafiqa said...

menyambut sahutan, yay! haha.

ehh, berdosa tau jd gay.huhu!

rinA . mei said...

jwpan:
G: cincang2, kerat2, ready2 ramuan, pastu masak sup kaw kaw.. huu~ mcm sedap plak.. nom nom nom nom...~

anda juga dijemput ke blog saya :D

AFIQ'S said...

F:mintak fasakh.then tengking 'eii u ni gay ke? nyesal i kawen ngn u'
bhahahaha ;)

iszee ツ said...

afiq afiq, tgk komen di sini! come on! haha :D

rafiqa said...

rina, mcm sedap je. kongsi bole? :D

afiq pny bini ek nih? bole gang nih. ekeke

perhatian perhatian, ade FIRESTONE disini. haha!

ACB&UNIA said...

ok what nokkk?

nurafiqahmohamadadnan said...

mntk cerai boleh?
haha ;pp

rafiqa said...

akhir nye acab kembali ke jalan yg btol, haha!

nurafiqah! pujuk la suamimu gay itu cerai kan anda jika die mahu. eceh! :D

ACB&UNIA said...

kenape nok?
sah sah kau ni gile nokk

rafiqa said...

kite kan gang sah gile, haha!
sep sep tom tom lagi dan lagi~

ACB&UNIA said...

haha
nasib baik sah gile tade blog

rafiqa said...

die ade blog, tp sah tak active.haha