Jul 1, 2010

minah suka tag tag :P



1. apa nama blog dan knp letak nama itu?
"Rafiqa Nabeela Berlagu Riang"
sbb nak pembaca merasa riang, haha


2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?
rafiqa-rafiqa.blogspot.com dtg dari cadangan blogger.com, hee

3. apa method dlm penulisan anda?
suku kata pertama lain dari suku kata terakhir

4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?
taknak! tak sanggup kehilangan beliau huhuuu :(

5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
selalu kot, sbb dlm family aku sorang je rajin naip naip ni :P
mungkin aku ade bakat tulis skrip movie~ (berangan)

6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?
cakap  kat die blk " EH, KAU PUNYE BLOG YG TAK WUJUD TU AGI BURUK!" 
yeahh, feeling better. haha

7. bila blog anda diberanakkan?
lupa la, surat beranak ilang.

8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?
Rafiqa Nabeela, i am not will.i.am yaw

9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?
glemer gak aku ni! har3 *idungnaikseinchi

10. sepuluh org sterusnya bakal ditag
Kina
Anish
Ieqa
Ucu
Alang
Meikato
Abu G
Aqilah
Aphra
Pharie

**kalo dorang perasan la, hehe :D btw thanks Shuk!

2 comments:

FDZHLI said...

oh kau punya video kitkat tu buatkan aku terkejut bila first2 bukak blog ni, *annoyed

rafiqa said...

hahaha. tula misi aku! :P