Nov 28, 2010

saya Joo Yoo Rin Malaysia

hah, jangan kau nak berangan Rafiqa hidung kemek, kulit kuning langsat, bibir tebal, kurang ketinggian, tiada keSTYLOan, mata kurang sepet dan berpeha mantop!
bagai langit dan bumi kau dengan Joo Yoo Rin! har har har

actually nak cerita baru abes tengok cerita My Girl buat pertama kalinya pada malam semalam.
kuno, yes! i am kunogirl!!

tapi best lah cerita ni, nangis-nangis jadinyaa! maluuu :P

8 comments:

fara murni said...

haha..
org laen dh lm bes tgk..
ko bru tgk..
sengal2..
:P

fara murni said...
This comment has been removed by the author.
farhana said...

haha.
pompuan dia sangat chumel n cer ni menag best

rafiqa said...

fara, delete komen lebih2 npknye? haha

ana, yup! sgt lah comel mcm ana dan saya jugaa !HAHA

budakkampung said...

haha tolonggggg lah jangan perasan :P
pergh dah lama tak komen kat blog ni de

rafiqa said...

a'ah lah abu, pe mimpi kah anda budakkampung? haha

leeya said...

haha. ade gak iras2. bukan iras ape. iras prangai..! haha. org pon ckp sy mcm yoo rin. ~ mke tatau malu. kacau org je keje. haha

rafiqa said...

kite kan same ucu, kite 3 org same kembar.
leeya, rafiqa dan joo yoo rin. HAHA!