Dec 10, 2010

anak anak fruit

kali ni nak cerita pasal anak2 fruit saya.
bukan untuk di makan yer? haha.

1st ialah Qaisara Raihanah
2nd ialah Muhammad Umar
3rd ialah Nurul Iman
4th otw! *tunggu peah kawen* hahaha

1) ini dia cucu sulung harapan keluargaaaa!
comel, cantek, mata besar, putih. ececeh!
sekarang ni Hanah kat wad.
demam, selesema then ada infection (bak kata along) hee.
moge Hanah cepat sembuh yer?!
Hanah kan kuattttt! :)

HELLO DOCTOR, SAYA LARI DARI SPITAL. K BYE!

2) Umar ni aku jaga sempena cuti semester, kerja part time :P
nakal? confirm!! barulah anak jantannnnnnnnnn :P
yang ni pon baru baek demam, same je sepupu dua orang ni!
ini budak haa..kalau dapat main kat padang permainan, sampai nangis terok taknak balik umah, ish3!

JERIT MACAM SAYA, HIYARGHHH!

3) ini budak paling kicik dalam rumah.
Nurul Iman!
haa, korang macam pernah dengar je kan name ni.
alaa, kan ade lagu nasyid tuuuu. pi pi YOUTUBE! :P
budak kicik ni sangat berdikari!
mak ayah pergi kerja, die dok kat nursery sorang2.
bagos bagosss haha.

APE TENGOK2!

2 comments:

Saya Iszee ツ said...

anak fruit dr kite? muahaha!

rafiqa said...

berak kua fruit lah! haha