Dec 27, 2010

Header Buatan Sendiri

pengumuman pengumumumumannn!
hari ni aku memang dah tak macam aku.
rajin sangat aku buka photoshop dan buat HEADER!
OHH EMM GEE!!
*pengsan jap kat peha Lee Dong Wok (HAHA)

this is the first time ever!
haa, dah keluar broken english diaaaa
hehehe..

terdapat beberapa cubaan membuat header.
hasil tak memuaskan, aku cuba dan cuba lagi!

1st, yang ni :
**TOLONG GELAK haha


2nd jadi camni :
**cubaan menggabung FAILED!

Last :
**memang tak cantik, tapi COMEL je bagi aku (syiok sendiri) haha

sila puji atau maki aku, sekian thank you!

9 comments:

Skype Crew said...

mmg cute header yg ke3 tu..seswai sgt dgn blog iqa..nie mst dak it nie kan..? ;)

ara said...

heee.
tape iqa..
cube laaa..
mane taw awak boleh buat..
saya suke yang no 3 tuu..

rafiqa said...

haha, thank you!
a'ah, bdk IT tapi takde blaja ini sume! :P

ara, terima kasih atas pujian! hehe

Anonymous said...

niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ;p

Anonymous said...

niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ;p

rafiqa said...

anono : thank youuuuuuuuuuuuuuuuuu ;p

HZQH said...

WAHHH boleh lah buatkan untuk kitewwww

rafiqa said...

hzqh : bole2, madu punya pasal free of charge! :P

chinta qiela said...

nakk mntakk link download photoshop bole ?