Dec 1, 2010

kerut-kerut fikir 25


 "Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts or goals about you. In the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tags you. If I tag you, it’s because I want to know you more." 


1) Rafiqa Nabeela = teman yang bijak :P


2) Rafiqa mempunyai 6 orang ahli keluarga & ialah ahli keluarga no.6 


3) kalau tidur, mesti ade bantal atau ape2 untuk tutup muke.


4) tiada lesen motor atau kereta malah pernah masuk mahkamah kerana itu, HAHA!


5) tidak kidal


6) masih gemar menonton kartun, hehe


7) mandi ala-ala mandi kambing, haha


8) berat badan senang turun dan senang naik, taip sebenarnya saya gemok -__-


9) lahir di KL, menetap di Cheras, Selangor


10) tak suka makan cendawan, tapi makan sup cendawan :P


11) suka Yuna, sebab suka die pon tak tahu lah napeeee. har3


12) ade impian nak naik bermacam2 gunung, jeles tengok orang naik gunung sana gunung sini. huaa


13) rumah idaman ialah rumah yang ade kolam ikan!


14) lemah maths -__- sangat kasihan!


15) nak hadiahkan mak ayah kereta mewah, insyaAllah :P


16) tidak suka baca novel. tebal tebal sangaaaaaaaaaaaat


17) family angkat panggil saya AUNTY, nampak sangat tuaaaa HAHA


18) ade 3 anak buah, anak buah panggil saya UCU :P


19) menuntut ilmu di UNIKL, di bawah tajaan MARA


20) suka bangat Cheesy Wedges!


21) pendiam, tapi tak reti duduk diam :P


22) ada laptop berjenama COMPAQ


23) belum pernah dapat Dean's List dan menginginkannya selalu. *tapi blaja malas!*


24) suka coklat :)


25) penat dah perah otak fikir 25 benda ni, hahaha!


sekian, taknak tag sape-sape :P

4 comments:

Zafirah said...

nmpk tipu pada fakta ke 21. (-_-)

rafiqa said...

haha, btol lah! :P

Saya Iszee ツ said...

jgn caya aunty ni, kaki menipu sket! haha

rafiqa said...

ceyt! ni sume jujur dari ati tau :P