Dec 30, 2010

Khairul Fahmi bakal bertunang

walaupun aku tak tengok perlawanan tu semalam, tapi suara lantang ayah jerit "GOALLLLLLL!!!!!" suda dapat membayangkan Malaysia menang dengan jayanyaa.. haha!
CONGRATS MALAYSIA!!

wah wah Rafiqa..
first time buat post pasal LELAKI wehh. hehe

kecoh lah sekarang cerita pasal ini mamat. (lagi lagi kaum wanita)
Khairul Fahmi Si Goal Keeper Team BolaSepak Harimau Malaya.

tapi adakah korang tahu?
eh mesti da tahu punya, cerita pasal dia ni da macam box office plak, haha!
haa, korang tahu kan si mamat keeper ni dah ade BINI ! *sengaja tokok tambah cerita har3
eh eh salah, dah ada kekasih hati! geget jari lah peminat peminta beliau, ekeke.

" OUT YOU GO BITCH! NO NEED TO NGORAT ME!! "
** amboi marahnya, hehe **

notadibawah : sori kena tipu oleh title, hihi!

4 comments:

hana said...

haha..
mmg gigit jari la..
bkn jari tgn tp jari kaki skali..
huhu..
naseb bek sye x de admire die..
cme die mmg hebat..
hehhe...

rafiqa said...

haha, saya x kenal die pon kalo sume tak kecoh pasal die :P

peah said...

eja pn slh!haha

rafiqa said...

a'ah! haha, xpe lah. blaja dari kesilapan :P