Dec 12, 2010

mihun goreng hostel perempuan

tiba tiba teringat zaman sem2 dulu.
duduk hostel Jalan Tanduk, bersama rakan rakan seperjuangan.

untuk korang tahu, aku pernah jual mihun goreng + nugget + sosej + french fries ++ dari tingkat ke tingkat diulangi dari tingkat ke tingkat hostel tersebut!! *tona penegasan

**dari pondok pak guard, hingga ke tingkat 6 (kot) lupaa, haha!

memang muka tembok batu konkrit abes lah aku time tu!
juga tak pernah kenal erti penat serta putus asa, ewah2

TETAPI akhirnya dapat juga lah serba sedikit ongkos nyaa, hehe ($.$)
belajar dari pengalaman, seronok dapat duit hasil titik peluh sendiri!

credit to my boss *mintak ampun boss haha

8 comments:

atiqa aris said...

wahh bagosnye,susa nk carik student rajen cm u.hehe

rafiqa said...

hehe, nak duit lebih pny pasal :P

meikato said...

tapi x lebih pn...hahhahahah

rafiqa said...

ade la lebih seposen. haha

Asyraf Wong said...

HAHAHAHAHAHA
*bace sambil nangis

rafiqa said...

blah lah asyraf wong! haha

Asyraf Wong said...

serius!

rafiqa said...

serius kan diri anda dulu!