Jan 20, 2011

tag from Miss Eliya

Apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
benda = IC! haha

Benda yang terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?
biskut rokok, hehe!

Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?
kat tepi pantai, tema hawaii muslimah! hahaha

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
hehe hihi :P

Siape name penuh kekasih korang tu?
Lee Dong Wok @ Edward Cullen :P

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
malu nak jawappp wahahaha!

Apa lagu kenangan korang dgn kekasih korang tu?
lagu Unikl haha

Dimana korang selalu berjumpa dengan kekasih korang?
kat dalam tv, bf kan artis hollywood. hahaha

Ape bende yg korang teringin sangat nak dari kekasih korang?
nak beliau tak terpikat dengan angelina jolie yg sexy mexy. haha

Apakah nama penuh korang?
Rafiqa Nabeela Bt Mohamed Razi

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
dua-dua :P

Brape adik bradik korang?
four only, not empat sahaja. haha

Namakan artis yang korang betul² nak jumpa dalam hidup korang?
nak jumpa Yuna! nak tanya die nape tak nyahut bila aku panggil die kat twitter? isk isk

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
eh mesti  lah mesin basuh yang basuh kannn :P

Dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi
CHINA! :)

Ape bende yg paling korang idamkan selame ini?
kasut high cut, tapi tak berani pakai! hahaha

Pilih salah satu, peluk atau cium?
peluk! ayanggg die *bak kate anak buah aku umar

Beritahu 3 perangai tentang orang yang tag korang?
1) penyayang
2) comel
3) ganas T.T

Wane ape yg paling korang suka?
apa2 warna je boleee! hehe

5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
laptop
handphone
jam
IC again
DUIT! haha

Ape yg paling korang obses?
online games, har3

Ape prinsip hidop korang?
hidup mesti happy! hahaha

5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
gadis semasa
oggy and lipas
lagu indie
lagu raya
lagu ringtone aku haha

Bila tarikh lahir korang & ape zodiak korang?
2 september 19** tahun dirahsia kan! haha
zodiak virgo :)

mengetag :
peah
fara
qila
ieqa
nina

rajin buat, tak rajin no need to buat :P

2 comments:

Zafirah said...

hahah... lagu oggy ngn lipas tu mmg taleh blah.. ahhaha..

rafiqa said...

haha, alarm tiap2 pagi kot :P