Feb 28, 2011

200th

punya lah LEMBS aku ni baru cecah angka 200 dalam blog ni!
TAPI, sempena post entry aku yang ke-200..
aku ade benda BESAR dan paling CEMERLANG lah aku nak cerita dalam blog ni.
IAITU.... for the 1ST time ever, aku menawan BROGA HILL pada hari ini ! iya hari ini! :)

EKSAITEDDDDD!!  sangat sangat sebab sebelum ni mak ayah semua lah tak kasi aku buat activity lasak macam ni, hehe.

//post lepas ni lah baru post gambar, tengah tunggu cameraman upload gambar kat FB, hehe!

4 comments:

Saya Iszee ツ said...

huyeh huyeh! :p

rafiqa said...

sep sep! :)

Addy said...

bukit broga, haha, kat mana eyh?

rafiqa said...

kat semenyih :)