Aug 29, 2011

Raya 2011 & Merdeka 2011

  • Tahun ni raya dan merdeka bertemu jodoh mereka sebab tarikh dekat2, hehe! kembar tak serupa lah kot..mana mungkin -___-"
  • Sempena nak balik raya ke kampung esok pagi bersamaan 29 Ogos 2011, aku nak buat ucapan ringkas siket.. Selamat Hari Raya dan Selamat Hari Merdeka buat family, kawan special (hehe), kawan kawan baik, kawan seuniversiti, kawan sesekolah, kawan setadika, sedara mara dan lain lain :) Maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki!
  • Semoga balik kampung dalam keadaan selamat, hati2 di jalan raya OPSS SIKAP anda okeh!
  • Oleh itu aku telah edit sebuah photo kartun bukan hasil lukisan sendiri, tapi hasil editan photoshop sendiri..jadilah macam ini! tak lawa kan? tapi comel kan? haha :p


tulus ikhlas drp,
Rafiqa

4 comments:

Miss P said...

rafiqa ni kreatif lah! i LIKE!

rafiqa said...

hehe, thanks Miss P. ni pon amek cartoon orang lain je. edit2 siket :p

Encik Psychopath said...

Selamat merdekaraya :)

Naz said...

selamat hari raya rafiqa ^_^
kartun ni cantik sgt..lawa2