Aug 6, 2011

Secret Garden

macam biasa, lepas aku habis tengok cerita korea ke cerita jepun ke MESTI hapdet dekat blog, hehe. nak kongsi perasaan bahagia lah kunon kunon.. :D

kali ni cerita SECRET GARDEN, ramai mempengaruhi aku untuk tengok cerita ni, sebab nya? sebab cerita ni SWEET!memang betol pon sweet, rasa nak jadi heroin dalam cerita ni jee tahu?! HAHA! oleh itu 4.5 bintang untuk SECRET GARDEN!!


sekian! wachawaso wachawasoo (mesej ringtone) hee

8 comments:

Anonymous said...

macam kenal je bunyi ringtone tuh...hehehehe

Miss Kotak said...

salah eja lah msg tone tu!!grrr

rafiqa said...

anony : i know who r u!

cik kotak : btol lah tu!wahaha

dilladoodledat said...

cheee , kemarok korea kau nih ;p

♥nurulizzatie♥ said...

mesej ringtone tuh comel kan. hehe :D

rafiqa said...

dilla : hehe, siket2 ajooo :D

nuruliszzatie : comel2, tapi kakak kite guna da ringtone tu. haha

hamzah ian said...

aku tak paham bunyi ringtone.. hahaha

Fatin Umairah said...

like movie ni ;)
hope kau ingat aku lagi.. hehe