Jun 15, 2012

hai. long time no see.

hai assalamualaikum semua. let me explain kenapa dah lama Rafiqa tak update, hehe. eh takde orang nak tanya ponnnn -____-' suka hati lah!! :P

haritu konon nak tukar jadi sayarafiqa.blogspot.com.. tak payah search blog tu, tak wujud pon! hahahaueruytsdegerja. ehem ehem, err pastu aku tengok link advertisement nuffnang hilang, pastu kodek2 kat profile nuffnang aku pon tak jadi. hampa tahu? ;( wahaha.

lepas beberapa hari brainstorm seorang diri, aku pon decide tukar balik rafiqa-rafiqa.blogspot.com.. huahaha! buruk sikuuu nya rasaaaaa!

dah dah, kepada yang ada tertanya2, aku rasa mesti ada la sorang dua orang ke kann (nak sedapkan hati). tapi malu nak DM ke Message fesbuk kann. maka di atas tadi aku dah explain, hehe. and I'm back!!

banyak cerita tak update, tapi malas nak patah balik cerita lama pulak rasanya. nanti rajin2 aku update sekali panjang kesimpulan dia. ok ok?

here is my latest picture! hihi. cewah boleh muntah sekarang.

aku dan kakak aku, macam pernah nampak bukan? alaa, model We Colours tu. haha! ce like ce like.

sekian thank you dear readers :)

2 comments:

Cik Gadis ^^, said...

mari menaip si comel :)

remyishak said...

wahhh... lame xsinggah cni... makin xceria je blog ni.. haha...