Dec 30, 2010

kreatifnya umat facebook

sejak facebook berupa Profile Baru baru baru ini,baru aku sedar kawan-kawan aku ni ramai juga yang kreatif inovatif sensitif juga! haha.


yang 1st ni kakak aku punya (bukan dia buat) haha
yang 2nd ni ehem2, abang wan punya.
kalau korang perasan, dua profile ni saing berkaitan.
apekah hubungan mereka sebenarnya?? hahaha

jangan terpedaya dengan ROS MAT ARIS itu, hoho!

ni aku google, cina mane tak tahu. cantek :)

status warganegara tak dapat di kenal pasti, haha!

tengok mata pon dah tahu dia tengah senyum, haha! >.<

12 comments:

peah said...

oi!byr royalty!

aisya arifin said...

ouh nak buat bende nie dekat piccut.com an.

rafiqa said...

peah, amboi da publish blog baru npk?? hahaha
aisya, ohh baru saya thu. thnx! hehe

~sHy~ said...

kreatif menggunakan facebook baru..tp cm x best r..prefer lg yg lama...huhu..
yes, dh jadi follower kamu tepat yang ke 130...yahoo...

http://shaifulshafian.blogspot.com/

meikato said...

photoshop je...

peah said...

visit la blog sy

rafiqa said...

shy, saya pon gune fb lame, hehe! :)

rafiqa said...

meikato : gune piccut, haha!

peah : namo, LOL!

rafiqa said...

alamak shy, shy sy awak jadi follower ke 130. haha! *baru pasan*

mimie said...

guna fb lm ag.huhu! yg baru nmpak semak sket la

APAN said...

haha...x tukar lagi yg baru ni...
minat gne yg lme lagi....
selesa...
huhu....

rafiqa said...

mimie : mmg agak semak. tapi ade org suke je. hehe!
apan : selesa sama lahhh! :P