Feb 20, 2011

awak click saya punya, saya click awak punya

ei, geli je name title tu. hahaha!
untuk pengetahuan korang korang korang!
aku dah ade account NUFFNANG!

untuk pengetahuan korang korang juga!
dulu aku pernah buat statement macam ni bunyi nya :
"taknak lah buat nuffnang, aku buat blog ikhlas. bukan untuk duit"
padan muke aku sekarang :P



camni lah rupanyaaa.
nak click, click lah. kalau taknak bukan rezeki aku maksudnye...
isk isk! *nangis macam tersingkir AF* haha

6 comments:

aqilah arshad said...

klik kita punya juga :P

rafiqa said...

oke qila! tiap2 ari click :)

peah said...

x hingin!

rafiqa said...

muke cantek, ati busuk tau u ni. wahaha!

peah said...

highlight 'cantek'.har3

rafiqa said...

highlight BUSUK!