Feb 20, 2011

Rubi Shoes

hari tu jalan jalan pegi Mid.
TERmasok pulak kedai cotton on.
kaki ni memang gatal sangat try kasut kasut kat sane.
ade la berkenan kasut ni, aduhaii!
wahai kasut, kenapa kau comel? haha

black

Blue Stripe

Bright Stripe

Khaki

Latte Stripe

Blue Denim

White Floral

White
semua pon kasut yang sama, cuma warna/design die je yang lain:)
nak beli 1 je, pokai la nak beli semua! haha
tapi kan, kadang2 aku ni K E L I N G siket.
sekarang cakap nak nak, last2 tak beli. haha :P

btw, YANG MANE CANTIK? *kedip kedip mate* hehehe

2 comments:

leeya said...

bright stripes! ^^

rafiqa said...

ok, nnt beli kan untuk ucu yg bright stripe tu ehh :P