Mar 12, 2011

aku pengintip Lisa Surihani

malam semalam aku pergi IKEA
lalu kawan aku kate die nampak Lisa Surihani kat food court sane!
sape Lisa Surihani???
alah alahh..yang pelat R tapi comel tu, hehe

aku ngn kawan aku (Tqa Tik) pon buat la kerja gila siket
nak skodeng punya pasal, kitorang pon buat2 lah macam nak cari kawan lalu depan meja dieee..haha!
nampakkkkK!!! dieeeee!!! dengannn!!!! mak die lahh, hehe

lepas kami habis makan, dia pon sama dah habis makan..eh eh, macam ade jodoh pulak kan? haha

kami jalan sama-sama tau, tapi dia kat depan & kitorang BETOL2 kat belakang die.nampak sangat STALKER -.- hahaha!

then ade keberanian siket, kitorang pon bergambar bersama dengan perasaan gembira..HAPPY ENDING kan kan? hahaha



tak di nafikan, dia memang cantik, kurus dan sempoi juga (sebab pakai t-shirt besar) haha. sekian thank you :)

4 comments:

Sayang Amirah said...

jelesnyaaaa T___T

fara murni said...

xnk jeles kt ko..

rafiqa said...

amirah : x pyh jeles. tade pape pon lisa ni :p
fara : satap yuhhH! haha

fara murni said...

haha..
:p