Jun 5, 2011

cuti sem mei 2011

dah tiga minggu (kot) cuti semester, baru kau nak hapdet pasal cuti sem ke Rafiqa? NOOB! haha.

bersempena cuti sem ni iaitu selama 2bulanlebih, aku cadang nak kerja. lama lama aku fikir, duduk rumah jelah (walaupun tak dapat duit lebih) sebab dapat luangkan masa dengan family! hehe.

hari tu result keluar, ALHAMDULILLAH! result meningkat daripada sem sem yang lepas. syukur ya Allah! sem akan datang aku akan usaha kan untuk dapat kan yang lebih lebih baik! insyaAllah! (pointer rahsia) :p

wahhhhhhhhhhhhhh! tadi balik dari kenduri, dapat aiskrim yang aku dah lama nak makan! FRUTTARE GRAPE! sedap sangat sangat! korang kena cuba semua perisa : 

aku penah nampak perisa grape je antara 4 ni -.-" ada kiwi laici strawberi ada kat Malaysia kot. dapat kan di kedai berhampiran anda segeraaaaaaaaaa! hehe :D

9 comments:

ainol akasyah said...

eh fruitale dah kuar kan perisa grape ke?

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

fara murni said...

ehem..
tahniah..

COTTON LADY said...

cotton yg koje time cecuti nih rse cam nk dok kat umah tnm anggur kat blakang umah jer,mule2 je excited then BOSAN,muahaahahaha,congratz 4 ur result beb!!!

rafiqa said...

@ainol akasyah : fruttare lah! hihi

rafiqa said...

fara : LOL, thanks!
cik kapas : hehehe. yg dok umh nak keje, yg keje nak dok umh! hehe. thx :)

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah..mesti dpt result gempak kan?? anyway,,saya pun plan nak kerja time cuti sem ni..jom kita kerja sama2..huhu..oh ya,,salam kenal dari muncung manis...happy holiday rafiqa

rafiqa said...

haha, slmt berkenalan encik muncung! :D

aisya arifin said...

satu pon tak pernah rase.lagi la jahil.HAHAHAHAHAHAHA

rafiqa said...

haha, try some one day! :D