Jun 3, 2011

p o l l s polos!

salam hari jumaat semuaaa! :)

hari ni aku telah mencuba mencipta polls sendiri, powered by Nuffnang! selama ni dok jawap polls orang je, hari ni buat polls sendiri, hehehe. nak mintak kerjasama korang korang untuk jawap ni (KALAU RAJIN), tak banyak pon..5 soalan aje!hehe.

click kat tab CIKEDIS sebelah PHOTOS :


cari sampai dapat! siapa2 tak nampak makna nya dia anak di luar nikah *sedutan cerita Nujum Pak Belalang* hehe.

terima lah pantun 3 kerrrrrat : 

terima kasih daun keladi, 
kalau nak aku singgah blog korang lepas ni, 
comment lah kat bawah ni.

3 comments:

COTTON LADY said...

udah jawab,kahkahkah,kes bosan xdak koje,nseb baek xmcm soklan kira2 ke geografi ke,lagi2 sejarah,ngehngehngeh

Miss Kotak said...

borinnggggg~

rafiqa said...

terima kasihhhh! HAHA