Jun 1, 2011

gadai blog jadi kaya!

kalau korang nak tahu nilai blog korang berapa hengget, sila lah memataduitankan diri anda kira disini!! ->> KIRA DUIT

nilai blog aku setelah dikira di website tu ialah Ringgit Malaysia Tiga Ribu Tiga Ratus Sembilan Puluh Enam Dan Empat Belas Sen (RM3,396.14) SAHAJA! ada siapa nak beli tak? aku nak jual start dengan RM3,396.15. hehe! kalau ada orang nak beli, diulangi KALAU ada orang nak beli pon (perasan habis) aku tak nak bagi dia beli! ni hasil titik peluh aku selama TIGA TAHUN jadi blogger! sayangggggggggggggg http://rafiqa-rafiqa.blogspot.com/ sangat sangat!! HAHA *terjun junam bawak bunga ros*

adeke dia letak layout lama aku, bikin rindu aje T.T

9 comments:

Miss Kotak said...

xmo la beli.dh x cantek.hahaha

rafiqa said...

xnk beli sudah! lalala~ HAHA

Tehuzz said...

hehe.

Taufan Bin Ribut said...

ape lah sangat duit tu nak dibandingkan dengan kasih sayang blog ni..hahaha..

COTTON LADY said...

wahhh ley kre ek,sat g nk try ler,ngehngehngeh

rafiqa said...

tehuzz : hehe jgk :p

taufan : tahu xpe! hug hug blog ni pat, haha.

cik kapas : kira jgn tak kira~ :)

[z@ck] said...

hahaha..tak sanggup nak gadai blog.asset penting. =P

kotak hitam said...

smart blog ko...

rafiqa said...

zack : haha, thu xpe. taknak bg sape2! :p

shafiq : thanks! kau punya jgk :)