Jun 21, 2011

mengisi cuti sem

nak kerja tak jadi, kerja babysitter kat umah jelah kan, hehe! tapi kerja sampingan tetap ada iaitu layan cerita korea sampai mata lebam. bukan lebam sebab tak tidur menonton, tapi lebam nangis nangis sedih sangat cerita korea, haha!what a shame.

semalam aku baru suda habis tengok cerita sassy girl chun hyang T.T kenapa korang (Korean) buat cerita banyak punya sedih lahhh! haha. cerita ni sebenarnya da dua round aku tengok, sengaja gatal tengok lagi sengaja gatal nak nangis nangis lagi, wahaha.

nak sweet siket time amek gambar dengan kekasih, buat la camni. nak buat dengan ayah pon boleyyy

halah halahhhhh! hehe

2 comments:

fara murni said...

hamboi hantu korea!!!
haha..

rafiqa said...

hihihihi :p