Jul 1, 2011

playground 4 children

tiap kali pergi CARE4 Tun Hussein Onn mesti bawak budak Muhammad Umar pegi tempat mainan (meme bak kata anak buah aku) di situ. aku rasa memang IDEA YANG SANGAT BERNAS untuk ibu bapa yang nak pegi shopping tanpa gangguan nakal anak anak, ecehhh! moto playground tu ialah DROP & SHOP, drop anak anda di sana dan shop lah dengan tenang! haha.

aku google "playground shopping complex" dapat la gambar menarik ni :




seronok bukan? kita yang dewasa pon rasa nak merasai nya T.T harapannnn! haha.

tapi CARE4 kat BTHO ni penjaga boleh masok, ada sekali aku masok jaga anak buah aku. alangkah riang jiwa aku macam Blog Rafiqa Nabeela Berlagu Riang! hahaha. (angkat bakui sendirik)

*sila geligeleman* hehe

5 comments:

dilladoodledat said...

HIHIHHIHI ko masuk dlm tuh kenape daa giler ! ;p

Miss Kotak said...

geli dowh

kaizen said...

yg last tu umo bape?? so cutey.... hehehe

*guro jer...

rafiqa said...

dillot : comel kan! nnt aku ajak ko g sane ok? haha

miss kotak : boo~ jeles! haha

kaizen : tu umor 2 tahun. haha

syazwanshahdan said...

bestnyee :D:D:D:D:D:D:D
tapi xboleh masuk sebab xtau nak jadi penjaga siapa. bahahaha