Jun 27, 2011

hate


check this out, blog tentang opinion orang tentang apa yang diorang 'HATE' ! cool + seronok + kelakar baca, kadang-kadang apa yang orang lain HATE, sama dengan apa yang kita HATE ! ada paham ka?? hehe. tapi kalau ada yang tak patut tu contoh I hate my parents, I hate my mom. SILA ABAIKAN!




macam akak aku je, LOL




lain lain sila tengok sendiri di website di bawah ini :

2 comments:

fara murni said...

klo "I HATE U?"
bole gak la ek?
:p

rafiqa said...

i hate u too lah camtu :p